BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

vineri, 25 iunie 2010

S-a intamplat ceva groaznic in viata ta?

Sa intamplat in viata ta ceva groaznic? Te putem ajuta sa treci peste acel moment de tristete!


Daca cineva a avut un accident, un prieten de familie sau o ruda, sa fii sigura ca nu poti sa scapi de acel moment in care ai aflat o veste groaznica. Noi nu putem sa-ti stergem din minte acel moment, dar te putem face sa nu-ti mai aduci aminte de el.
Sigur, si altora s-a intamplat, nu exista om care sa nu fii ramas in gandul lui ceva trist. La inceput, poti sa-ti rogi un parinte sa te lase afara sau sa inviti o prietena, ca se poti simti mai bine. Cei mai multi parinti chiar fac asta dupa ce copii lor au avut de suferit. Daca te duci afara, copii isi vor da seama ca ceva s-a intamplat cu tine. Incearca sa fii vesela ca copii sa nu te intrebe nimic ce te-ar supara sau intrista. Distreaza-te cu ei! Sari coarda, deseneaza cu creta, joaca jocuri care te fac sa te simti excelent de bine.
Daca esti in casa cu o prietena, uita-te pe net la niste poze amuzante cu animale, sau la videoclipuri care te vor face sa razi non-stop. Asa vei mai uita de gandurile negre. Poti sa te imbraci cu ceva care o sa te arate traznet de cool. Dar sa nu exagerezi.


XoXo, AnyX

0 comentarii: