BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

vineri, 25 iunie 2010

Cazuri in care stresezi pe altii.

Iti stresezi aproape mereu prietena? Ei bine, uneori aceasta problema duce la o despartire a prieteniei tale cu o prietena foarte buna. Daca tu cu prietena ta lucrati la un proiect si tu o stresezi sau ea pe tine, una din voi v-a ceda sa mai lucreze cu cealalta. Un caz de stres pentru tine sau prietena ta. Incearca sa te dez-obijnuiesti de acest comportament.

Din propria experienta, nu-i prea bine sa-ti stresezi chiar si familia, sau altii oameni din comunitate. Daca esti spre exemplu la cinema, si ti-ai lasat din greseala mobilul deschis, si nu este ceva important dar te iei cu vorba, cei din sala n-o sa auda prea bine ce vrea sa zica in acel film, si ii vrei stresa cu obraznicia ta. Uneori o sa creada c-o faci intentionat. Mai bine este sa-l lasi pe vibratii sau sa-i raspunzi ca nu poti vorbi in acel moment.
Cand prietena ta iti spune sa incetezi cu aroganta in exces, asa sa fie! Poate doar a vrut sa mai glumiti, dar cand o iei in serios e grav. Nu trebuie sa continui cu ironiile tale. Termina cand este inca devreme cu ironiile acelea.
La scoala, unii copii isi i-au mobilurile cu ei, si ascult muzica in pauza, chiar daca profesorul, profesoara sunt inca in clasa, si nu la cancelarie, ii stresezi cu muzica aceea enervanta pentru ei. Daca sunt mai in varsta, prefera ceva lent, nu zgomotos. Daca nu poti sa nu vii fara mobilul tau, ia-ti castile tine, si nu vei m-ai stresa pe nimeni.
La ora de sport, cand sunteti aliniati, si cineva spune ceva amuzant si tu razi cu gura pana la urechi langa colegii tai, o sa-i stresezi cu rasul acela. Sa-ti zic cum ai putea sa faci ceva mai putin stresant:
1.Poti sa pui mana la gura cand te pufneste rasul.
2.Daca nu poti sa te opresti din ras, incearca in mintea ta sa-ti aduci aminte de ceva care te sperie sau te intristeaza.
3.Daca poti sa numai razi, prefa-te ca nu auzi nimic, si fii o fata cu bun simt.


XoXo, AnyX

0 comentarii: