BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

duminică, 27 iunie 2010

Cum sa organizezi o petrecere in pijamale reusita


Petrecerea in pijamale ( sau asa numita "sleepover" ) este ca o intalnire secreta a fetelor, unde se poate vorbi despre orice, se pot impartasi secrete si se poate sta pana tarziu. Cu siguranta, acum, ca a venit vara, ai timp berechet sa organizezi o astfel de petrecere. Dar, pentru a fi reusita, trebuie sa respecte anumite reguli. Iata mai jos cateva dintre ele!
La o petrecere in pijamale au voie sa participe maxim 4 persoane, pentru a avea loc de dormit pentru fiecare. Ai grija sa iti inviti prietenele cele mai bune, care stii ca vor avea grija de secretele tale. Suna-le pe fiecare si decide o zi si o ora, la care prietenele tale sa vina la tine acasa. Daca nu stiu unde locuiesti, spune-le. Roaga-le sa-si aduca tot ce au nevoie: saci de dormit ( nu va fi nevoie, daca ai o saltea mare pe care sa poata dormi ), reviste, trusele de make-up ( pentru o "beauty session" ), CD-uri si alte flecustete folositoare. La randul tau, aduna CD-uri de muzica si filme, reviste si teste, jocuri, produse de hair styling sau machiaj. Ai nevoie, de asemenea, de perne si paturi, in care sa va culcusiti pentru a sta la taclale. Nu uita de gustari: pregateste sandwich-uri, biscuiti si popcorn, si nu uita de ciocolata calda, care va va ajuta sa adormiti!
Aveti o multime de activitati la dispozitia voastra: jucati jocuri, vorbiti despre... ce vreti voi, mancati snacks-urile pregatite, dansati sau uitati-va la un film. Puteti juca si "Adevar si provocare" sau alte jocuri indragite. Important este sa nu chinuiti urechile vecinilor cu muzica si sa va culcati la o ora nu foarte tarzie, sa va puteti face somnul de frumusete! Astfel, puteti avea parte de o petrecere in pijamale reusita.
Distractie placuta!
Xo Xo, Amy.

0 comentarii: