BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

joi, 17 iunie 2010

Cum sa fii o fata populara


Pentru multe fete, popularitatea este esentiala la scoala sau in grupul de prieteni. Ce fata n-ar vrea sa fie cunoscuta si placuta de toti, invitata la toate petrecerile si curtata de toti baietii? Poate si cititoarea a visat sa fie o fata populara. Eu recunosc: mi-as dori sa fiu o fata populara la mine la scoala. Si sper ca aceste sfaturi sa ajute toate fetele ce vor sa fie cunoscute:
- Fa-ti prieteni noi! Desi este destul de greu sa depasesti timiditatea initiala, merita sa cunosti persoane noi. Imprieteneste-te intai cu toti din clasa ta ( poti chiar sa faci si un efort sa te impaci cu rivala ta ), si mai apoi cu cei de la clasele paralele. Daca faci parte dintr-un grup special, spre exemplu un cerc de pictura, te va ajuta sa cunosti persoane noi.
- Poarta o conversatie! Dupa ce te imprietenesti cu o persoana ( nu conteaza daca este fata sau baiat ), incepeti sa discutati. Intereseaza-te de pasiunile si preferintele celui cu care discuti, si astfel il/o vei face sa se simta interesant/interesanta. La randul lor, te vor intreba lucruri despre tine. Poti recurge si la cateva mici complimente, de genul "Imi place mult tricoul tau!", dar asta dupa ce incepeti sa va cunoasteti mai bine. Altfel, respectiva persoana va crede ca ai un motiv ascuns pentru care te porti frumos cu el/ea.
- Nu spune "NU" ! Daca esti invitata la petrecerea unei fete nu foarte populare, nu refuza. Sarbatorita va crede ca nu esti cu nasul pe sus si nu va ezita sa spuna celor din jur: "Hey, X ( numele tau ) a venit la petrecerea mea si ne-am distrat de minune!" . De asemenea, nu refuza nici o invitatie la inghetata, spre exemplu.
- Arata impecabil! Asta nu inseamna sa porti haine de firma sau sa te ghidezi dupa moda. Trebuie sa ai parul aranjat, unghiile curate si hainele aranjate. Nu uita si parfumul! Nu recurge la machiaj si ramai naturala, aratandu-le oamenilor ca iti place cum arati.
Mult noroc, viitoare popular girl!

XO XO, Amy.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Va pricepeti...super cool
;)

Unknown spunea...

Va pricepeti...super cool
;)