BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

joi, 17 iunie 2010

Se poate vedea viiitorul in vis?




Unul dintre fenomenele cele mai frecvent intalnite in experientele mentale inexplicabile, este visul premonitoriu. Aceste vise sunt dificil de explicat si nu indeajuns de bine intelese.




Se poate vedea viitorul in vis ? Da, cu conditia ca visul sa fie interpretat corect ! Dar singura si cea mai sigura cale de a afla daca visul premonitoriu a fost "adevarat" este proba indeplinirii sale in realitate. A nu se intelege ca putem comanda aceste vise. Inca n-am ajuns atat de departe. Si tocmai mecanismul care naste vise premonitorii ramane INCA necunoscut. S-ar putea ca noi sa incercam sa deslusim visele cu "instrumentele" nepotrivite. Inca se fac experiente, inca se cerceteaza, dar domeniul este vast si dificil, iar rezultatele inca sunt neconcludente.Dar, chiar celebrul Freud spunea ca "intelepciunea populara are dreptate cand pretinde ca visele prezic viitorul"...




Sfat:Atunci cand avem cate un vis negativ nu trebuie sa il ignoram.Ar fi o mare greseala pe care si yo era sa o fac.Dimineatza cand va treziti ganditi -va la vis si la ce se referea el(ce vroia sa iti transmita:o moarte,o bucurie,un sfarsit..)Daca multe lucruri din vis sunt logige si in realitate inseaman ca a fost doar subconstientul.Vei ramane uimita de ce poate face acesta!


Inca ceva:Foloseste te de dictionarele online pentru a intelege mai usor visele....






Which love,Lory:X!!!

0 comentarii: