BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

miercuri, 30 iunie 2010

Cum sa ai grija de mainile tale


Ne folosim mainile tot timpul si in fiecare zi: scriem, tastam la computer, cu ele manuim tacamurile si pieptenele, practic, facem aproape totul cu ele. Asa ca merita o ingrijire speciala, pentru a mentine pielea fina si unghiile tari si curate. Pentru a avea grija de mainile tale, ai nevoie de cateva produse esentiale, care se gasesc peste tot in farmacii si in magazine specializate in produse de make-up, la preturi destul de mici. Iata aici toate sfaturile de care ai nevoie!
Intai de toate, trebuie sa achizitionezi un tub cu crema de maini. Iti vei aplica cate putina in fiecare seara ( si dimineata, daca mainile tale sunt ceva mai aspre ) , pentru ca pielea mainilor tale sa fie fina. Exista, in magazine, o gama variata de tipuri de crema de maini, cu absorbtie rapida sau nu, sau cu diverse arome. Dupa ce tubul ramane fara crema, poti achizitiona un altul. Nu aplica foarte mult, dar nici foarte putin ( unele creme au si reguli cu privire la cantitate ) , si nu te spala pe maini dupa ce ai aplicat crema, deoarece efectul acesteia va disparea.
Din cauza diverselor unelte si lucruri pe care le tii in mana ( mai ales cele facute din lemn ), poti face bataturi la baza degetelor, care nu numai ca sunt dureroase, dar si inestetice. Pentru a scapa de ele, aplica crema de maini si in respectivele zone, pentru ca pielea sa fie mai fina si sa nu doara. Maseaza usor in zonele respective, fara sa apesi prea tare. Daca se poate, intrerupe pentru o vreme folosirea uneltei sau lucrului respectiv ( in cazul in care capeti bataturile de la practicarea unui sport, nu intrerupe folosirea ) .
Manichiura este, de asemenea, importanta! Taie-ti unghiile periodic! Nu te gandi ca, daca le vei lasa sa creasca, vor arata ca unghiile adolescentelor! Mentine-le la o marime decenta, dar in acelasi timp cool. Dupa ce le-ai taiat, le poti da forma cu o pila, avand grija sa pilesti la un unghi de 45 de grade, si intr-o singura directie, pentru ca unghia sa nu se exfolieze. Apoi, este timpul pentru oja / lac! Exista o multime de nuante dragute, iar cele mai potrivite pentru o domnisoara sunt cele de roz, roz pal si rosu deschis. Evita albastrul electric, verdele tipator si galbenul stralucitor, cu alte cuvinte, culorile neon! Si negrul iti recomandam sa nu il folosesti, deoarece, ca si culoare inchisa, poate ingalbeni unghia. Daca parintii tai nu te lasa sa iti faci unghiile, cauta in magazine lac cu vitamine, facut special pentru unghiile sensibile, care se aplica usor si care nu are efecte secundare asupra unghiei. Important: nu folosi unghii false! Sunt de prost gust si nu sunt potrivite pentru o fata tanara cum esti tu!
Mult noroc!
Xo Xo, Amy.

0 comentarii: