BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

miercuri, 16 iunie 2010

Care este problema ta cea mai mare?

Sa fim sinceri si sa ne privim defectele in fata! Aceasta problema te impiedica sa fii persoana care ai vrea sa fii. Dar acum poti sa ii spui la revedere defectului tau major.
Trebuie sa lucrezi la increderea in tine: esti draguta si placuta, toata lumea stie asta – cu exceptia ta! Inceteaza sa te autocritici, vorbeste-ti tie exact asa cum le vorbesti oamenilor in jur: cu caldura si intelegere. Fii ingaduitoare si cu tine, nu numai cu ceilalti. De acum incolo va trebui sa te concentrezi pe calitatile tale si sa-ti spui ca esti o tipa foarte misto. Hai, da-i drumul si spune-o cu voce tare! Singura chestie care-ti pune piedici esti chiar tu.



Stres: lucrare luni, trauma cu tipul de care-ti place, razboiul din Irak si depresia prietenei tale- in mod constant te consumi pentru toata lumea si toate problemele celor din jur. Calm dowm! Sa te stresezi non-stop nu schimba nimic si nu-i este nimanui de folos. Incearca sa privesti lucrurile in perspectiva, scriind intr-un caietel tot ceea ce te framanta. Acum ca le vezi pe hartie, spune care dintre probleme pot fi rezolvate de tine? Concentreaza-te doar asupra problemelor pe care le poti rezolva tu, care pot fi schimbate intr-adevar.


Obsesia pentru propria persoana: lucrurile tind sa fie perfecte in viata ta, ceea ce te face sa fii intoleranta cu problemele si nesiguranta celor din jur. Nu uita ca viata ta este atat de frumoasa tocmai pentru ca parintii si prietenii tai te-au ajutat intotdeauna. Nu ii neglija deci! A fi alaturi si a-i ajuta pe cei care au nevoie de tine iti da un sentiment excelent. Gandeste-te ce ar face o fericita o persoana care iti place tie si propune-ti sa faci acel lucru chiar astazi. Incearca sa faci cat mai des un gest dragut.

0 comentarii: