BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

miercuri, 16 iunie 2010

Ce sa faci daca esti o fata timida


Timiditatea este adesea intalnita printre fete. Si poate si tie ti s-a intamplat sa vezi o fata vesela si activa, si una care sta intr-un colt si studiaza lumea. Daca o intrebi ceva, roseste imediat si murmura un raspuns monosilabic. Cat despre certuri, este prima care cedeaza. Desi ti se pare ca lumea aceasta nu este facuta pentru fetele timide, te inseli. Timiditatea nu este mereu un defect, si, uneori, aduce si avantaje. De exemplu, baietii sunt mai atrasi de fetele timide, deoarece au impresia ca nu sunt interesate de ei si ca nu-i considera indeajuns de buni pentru ele. Insa, timiditatea este si un dezavantaj in sensul ca o fata timida nu obtine la fel de multe lucruri la fel ca o fata indrazneata. Daca te consideri timida si nu iti place, in sensul ca vrei sa fii mai indrazneata, urmeaza sfaturile de mai jos ca sa devii mai sociabila:
- Cauta oameni ca tine! Asta nu inseamna ca trebuie sa gasesti oameni timizi cu care sa te imprietenesti, deoarece veti ajunge un grup tacut si plictisitor! Cauta oameni cu care impartasesti hobby-uri comune sau care par ca au un stil apropiat stilului tau. Veti avea despre ce sa discutati!
- Ai incredere in tine! Nu te gandi ca esti neinteresanta, plictisitoare si tacuta. Ai, cu siguranta, multe calitati ascunse. Nu exista om fara calitate, iar fiecare individ are ceva in plus fata de cel de langa el si viceversa. Poate ca ai un simt de observare foarte bun, sau canti frumos, sau stii sa dai sfaturi bune. Tot ce trebuie sa faci este sa iti gasesti calitatile! Ca mai apoi sa te folosesti de ele pentru a lega noi prietenii!
- Marturiseste-ti sentimentele! Daca te simti trista, ori furioasa, discuta cu cineva apropiat tie. Nu te gandi ca respectiva persoana nu te va intelege, va rade de tine sauo vei enerva cu problemele tale. Toata lumea are cate o zi proasta. Daca respectiva persoana este un bun ascultator, va sti sa iti dea un sfat bun.
- Distreaza-te! Desi ti se pare imatur sa alergati in jurul unei stropitori de curte, spre exemplu, inhama-te la o astfel de "aventura" . In fond, e vara, si e timpul sa mai uiti de probleme si sa fii funny! O sa vezi, te vei simti super dupa ce te vei fi distrat!
Good luck!

0 comentarii: