BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

marți, 15 iunie 2010

Cum sa te mentii in forma in aceasta vara


Vara anului 2010 aduce caldura multa, iar odata cu ea vine si moleseala: simti ca nu poti face nimic, si ai bine stai in pat si citesti o revista tot restul dupa-amiezii. Astfel, mai mult ca sigur iti vei pierde vacanta facand ceva ce puteai face si in timpul liber din anul scolar. Vacanta de vara iti ofera oportunitatea de a pune in aplicare proiecte la care visai in timpul orelor de scoala. Intai de toate, trebuie sa faci rezerve de energie pentru a iti incepe proiectele! Iata cum te poti mentine in forma:
- Fa sport! Poate nu iti place ideea si consideri ca poti face ceva mai educativ si interesant in timpul dedicat sportului, dar exercitiile fizice te vor scoate, cu siguranta, din apatie! Poti face cateva exercitii de aerobic in fata televizorului, poti inota ( vara ai aceasta oportunitate mai mult decat in celelalte anotimpuri ) , poti dansa sau poti face o plimbare pe afara. Daca ai un sport drag tie, atunci, nimic mai usor! Sportul te ajuta in sensul ca elimini toxinele din corp prin transpiratie, iar muschii tai se vor dezvolta armonios!
- Mananca mancare sanatoasa! Normal ca in aceasta categorie includem fructele si legumele! De asemenea, bea si 2 litri de apa pe zi, si nu astepta sa ti se faca sete, deoarece asta inseamna ca esti deja deshidratata! Poti manca si ciocolata, dar nu in exces, si luata direct de la frigider! Sa nu uitam si inghetata: yummy!
- Dormi destul! Asta nu inseamna sa te culci la 0:00, ca mai apoi sa te trezesti la pranz! Ideal ar fi sa te bagi in pat la 22:00 si sa te trezesti la 8:30- 9:00. Desi este vacanta, nu trebuie sa stai in pat pana tarziu, deaorece devii o victima mai usoara a caldurii!
- Pazeste-te de canicula! Inarmeaza-te cu palarii, evantaie si ochelari de soare cand iesi, pentru a te pazi de razele daunatoare si dogoarea soarelui! De asemenea, nu iesi afara intre orele 13:00- 16:00, deaorece este perioada din zi cand razele sunt cele mai puternice si, totodata, periculoase!
Esti gata pentru vara, summer girl!

0 comentarii: