BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

vineri, 2 iulie 2010

Cum sa iti faci propria colectie


Fiecare fata are propriile hobby-uri si pasiuni: unei fete ii place, poate, sa picteze, in timp ce prietena ei este pasionata de lectura. Pana si colectiile fac parte din lista infinita de pasiuni/hobby-uri. Deoarece este amuzant sa cauti elemente pentru colectia ta si sa le asezi, numeri, etc. Cu alte cuvinte, daca vrei sa iti descoperi un nou hobby/ o noua pasiune, it poti face propria colectie.
Intai de toate, decide-te ce vei colectiona: postere, servetele, scoici, carti, etc. Poti hotari, luand in considerare si hobby-urile tale la activ: de exemplu, daca iti place lectura, poti colectiona carti ale autorului tau preferat. Dupa ce ai stabilit acest detaliu, gandeste-te cat spatiu iti va lua aceasta colectie: daca vei colectiona scoici, va fi usor, pentru ca le poti pune in orice cutie incapatoare, pe care o poti ascunde sub pat. Dar nu va fi la fel de usor daca vei colectiona, sa zice, picturi, deoarece, punandu-le pe toate pe perete, acesta va arata foarte incarcat. Deci, atentie!
Dupa ce ai hotarat aceste detalii, este timpul sa aduni elemente pentru colectia ta. Daca vei colectiona postere ( la fel ca mine ) cumpara reviste sau postere de la chioscuri si de pe Internet. De asemenea, daca prietena ta cea mai buna are postere cu o formatie care nu-i place, ti le poate da tie, sau putetu face schimb de postere. In cazul in care colectionezi scoici, le poti lua nu numai de pe plaja, dar si de la magazine de artizanat, unde vei gasi specimene interesante. Daca vei colectiona carti, strange bani, astfel incat sa iti cumperi o carte la doua saptamani, cel putin. Nu trebuie sa iti cumperi carti scumpe. Poti profita si de sansa pe care numeroase ziare ti-o "servesc" : carti aparute saptamanal, la preturi foarte mici.
Vei vedea ce amuzant ti se va parea sa colectionezi!
Xo Xo, Amy.

0 comentarii: