BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

sâmbătă, 19 iunie 2010

Ce sa faci cand afara ploua



Te intrebi des:"Uff, oare de ce trebuia sa ploua tocmai acuma..."?

Ei bine, noi iti putem da niste sfaturi pentru a nu te plictisi in casa cand afara ploua.
Fii atenta, daca esti cu un grup de copii, este
super, chiar si daca esti singura.
Daca esti cu un grup de copii:
1.Daca ai lanterne mai multe, si lumina este luata, puteti sa va prefaceti ca sunteti la discoteca, si daca aveti un MP3 sau un casetofon micut, puneti-l pe o melodie pentru o atmosfera de discoteca.
2.Puteti sa va alegeti un cantaret, cantareata, actor, actrita si pe niste foi, sa spuneti ce admirati la ei, sau la ele, dupa care faci schimb cu prietenii tai.
3.Uneste doua paie, unul de celalalt, daca ai cereala cu gaura in mijloc, sau bomboane, dupa care, pui bomboana(o cereala) pe capatul la un pai, apoi tu cu un prieten(a), sau chiar alti doi prieteni sa impinga aceea bombana, pana cand ajunge in mijloc. ATENTIE:Bomboana(cereala) sa nu ajunga la buzele unei persoane!
Daca esti singura:
1.Poti sa te gandesti la un loc frumos, unde tu ai vrea sa fii, si incearca sa pui acel gand pe o foiae, ori scris, ori desenat.
2.Daca ai niste poze cu tine cand erai mai mica, uita-te pe ele, si iti vei mai aduce aminte de momentele din copilaria ta, si poti sa mai razi, daca este ceva amuzant la vreo poza.
3.Daca iti place sa compui cantece, si esti singura, poti sa-ti repeti cantecele pe care le-ai compus, si sa te prefaci ca esti o cantareata de succes, sau poti sa repeti niste versuri din melodiile de la tv.
Sper sa-ti fie de folos.
Nu uita!
Mult noroc, si sa nu te plictisesti!


XoXo, AnyX

0 comentarii: