BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

miercuri, 23 iunie 2010

Cum sa treci peste momentele stanjenitoare


De multe ori, patim tot felul de lucruri stanjenitoare, mai ales in locuri publice, si ne facem mici cand cei din jur rad de noi. Nu cred ca exista fata care sa nu fi trecut printr-o astfel de intamplare. Multe fete isi pierd cumpatul in aceste situatii, ceea ce nu este bine. In fond, prietenii nostri rad de noi cand patim ceva jenant pentru ca vor sa ne vada derutate si nervoase. Enervandu-te, tot ce faci este sa le dai satisfactie. De asemenea, nu este bine nici sa taci, prefacandu-te ca nu s-a intamplat nimic. Trebuie sa rezolvi oarecum situatia!

Una din cele mai eficiente metode de a trece peste momentele stanjenitoare este sa faci haz de necaz. Oricui i se intampla, pana la urma! Deci, oamenii care au asistat la "spectacolul penibilului" nu trebuie sa rada. Si deci, nici tu nu trebuie sa razi de ei . Iar unii oameni dramatizeaza situatia, pentru a le da o lectie oamenilor care rad. Si aceasta metoda este buna. Insa, este important sa nu exagerezi.

Daca, sa zicem, mergi la o petrecere si constati ca porti aceeasi rochie ca si o alta participanta, du-te la ea si spune-i : "Hey, te pricepi la fashion, nu gluma! " . Nu are rost sa te porti urat cu ea, poate, a fost doar o greseala! Insa, daca nu este singura data cand tu si respectiva fara purtati acelasi outfit, asta devine o problema. Tot ce trebuie sa faci este sa porti o discutie cu aceea fata si sa ii spui ca nu iti place sa te copie.
Daca ai cazut pe scari sau pe holul de la scoala proaspat spalat, ridica-te si zambeste, sau spune: "Mama, ce m-a mai zdruncinat cazatura asta! " . Sau poti simula ca te-ai lovit, taindu-le pofta de ras ( dar nu exagera ) . Daca ceilalti rad in continuare, ignora-i.
Daca ai facut o gafa, nu are rost sa te panichezi, nu iti poti retrage cuvintele! Pur si simplu, spune ceva care sa acopere gaura facuta de replica anterioasa sau cere-ti scuze pentru lipsa de tact. Asta se intampla oricui, nu?

Xo Xo, Amy.

0 comentarii: